top of page

Van uw huis een thuis maken, dat is de missie van B&S interieur design.

 

In onze showroom wordt u hartelijk ontvangen door onze medewerkers. Zij laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van wooninrichting, beantwoorden al uw vragen en zoeken samen met u naar een keuken, badkamer, maatwerk of een zadelkamer die perfect passen bij de stijl van uw woning, binnen uw budget en die voldoen aan al uw verwachtingen.

Nadat u uw keukenkasten, keukentoestellen, sanitair, badmeubelen, vloer, enzovoort heeft gekozen, brengen wij graag een bezoek aan uw woning om de beschikbare ruimte op te meten en schetsen te maken. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw opmerkingen en wensen. Op die manier krijgt u al een goede indruk van uw nieuwe keuken, badkamer ... en kunnen onze tekenaars aan de slag om van alle schetsen detailtekeningen te maken.

Na goedkeuring van het ontwerp van uw nieuw interieur starten wij de productie. Afhankelijk van de gevraagde afwerking zal de productietijd variëren, maar op basis van onze planning dient u meestal rekening te houden met een periode van ongeveer 6 tot 8 weken tussen de opmeting en de oplevering.

De plaatsing van uw nieuwe badkamer, keuken, maatwerk of een zadelkamer gebeurt door onze eigen vakbekwame medewerkers. Met ongeveer 200 projecten per jaar hebben wij ruime ervaring opgebouwd en durven we met een gerust hart zeggen dat we ons vak kennen. 

Zoals u verderop deze website kunt lezen, bieden wij u een garantie van 10 jaar op uw badkamer en keuken, en meestal 5 jaar op de toestellen, dit laatste afhankelijk van onze leveranciers. Om u tevreden te stellen en te houden, willen wij u steeds de beste service bieden. Daarom kunt u steeds rekenen op een snelle interventie als een reparatie noodzakelijk is. Ook na afloop van de garantieperiode.

Een persoonlijke aanpak, maatwerk, hoogwaardige kwaliteit, betrouwbare service en aantrekkelijke prijzen, dat is wat u van B&S interieur design mag verwachten.

Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust eens langs in onze toonzaal of neem contact met ons op via het contactformulier.

bottom of page