top of page
SG1L2510.JPG

In de wereld van interieur en design is voortdurende verandering een continuïteit. De vormgeving van de interieurelementen; het gebruik van de materialen; de wisselwerking tussen trends, nostalgie, gevestigde waarden en revolutionaire innovaties ... ze hebben allemaal een belangrijk aandeel in de perceptie van interieur.

De menselijke creativiteit kent geen grenzen. De evolutie op het vlak van interieur maakt dat duidelijk zichtbaar. Steeds vaker opteren onze klanten voor maatwerk. In dergelijk geval ontwerpen, produceren en realiseren wij een keuken, badkamer of ander interieurelement in uw woning dat volledig beantwoordt aan uw wensen en behoeften. Uw binnenhuisinrichting krijgt op deze manier een heel persoonlijk karakter. 

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een ontwerp aan te leveren. Als het technisch mogelijk is, kunnen wij uw interieurdromen werkelijkheid laten worden.

Bent u handig aangelegd of zelfs een doorgewinterde doe-het-zelver? Wellicht bent u in dat geval vertrouwd met diverse interieurwerkzaamheden. Toch zult u weleens voor een uitdaging staan waarbij u graag bijkomend advies wilt inwinnen. Wij staan hiervoor graag tot uw beschikking. Maatwerk in moeilijk in te richten ruimten, een vraag in verband met de plaatsing ... wij staan u graag met raad en daad bij. Wilt u op maat gemaakte meubelen of andere specifieke onderdelen van een interieur door ons laten ontwikkelen? Dat behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Bovendien maken wij alles plaatsingsklaar.

Maatwerk

Dressingkasten

Een mooi uitziende dressingkast, die functioneel is ingericht, met draai- of schuifdeuren en volledig op maat gefabriceerd. Bovendien heeft u tal van opties: kapstokken, broekrekken, kledingliften, spiegels, verplaatsbare legplanken ...

SG1L2572.JPG
SG1L2557.JPG

Slaapkamers

Om volop te kunnen ontspannen in uw slaapkamer, en bovenal een goede nachtrust te hebben, is comfortabel slaapkamermeubilair een must. Kies daarom voor slaapkamermeubels van B&S interieur design. Wij maken een breed assortiment een- en tweepersoonsbedden, nachtkastjes, garderobekasten, enzovoort. Alles is verkrijgbaar in diverse houtsoorten.

Bergingkasten

Degelijke opbergkasten zijn onmisbaar om uw woning netjes te houden. Met onze hoge en lage bergingkasten, verkrijgbaar in verschillende materialen, formaten, uitvoeringen en met diverse opbergmogelijkheden slaagt u er beslist in om al uw spullen overzichtelijk op te bergen.

IMG-20230504-WA0028.jpg
IMG-20230505-WA0007.jpg

Alle maatwerk

Keukens, badkamermeubilair, kasten, dressings, meubels ... alle maatwerk in hout kunnen wij voor u realiseren (voor zover het technisch mogelijk is). Zo kunnen wij uw wooninrichting volledig naar uw wens maken. Het resultaat van onze arbeid zijn producten van hoogwaardige kwaliteit, die perfect zijn afgewerkt en voldoen aan al uw verwachtingen. Tevens kan u ook bij ons terecht voor kleine gyprocwerken zoals een vals plafond of voorzetwand.

bottom of page