top of page
SG1L2500.JPG

Wij hebben voor u een brede keuze aan kwalitatieve keukens in diverse stijlen. Klassiek, tijdloos, modern, strak,... en passend binnen uw budget, steeds op maat gemaakt. Wij nemen graag de tijd om uw wensen betreft design, functionaliteit, materiaalkeuze (fineer, massief, melamine, HPL), prijs/kwaliteit en dergelijke met u te bespreken en de mogelijkheden voor te stellen.

Voor uw keukentoestellen kunt u uiteraard ook bij onze firma terecht. Tot onze huismerken behoren onder andere Siemens, Miele, Franke, Blanco, Grohe, Quooker, Bora ... Deze merken genieten een uitstekende reputatie op het vlak van duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wij hebben voor u zowel losse toestellen als inbouwtoestellen in het gamma. Kom zeker eens langs, wij geven graag een woordje uitleg bij onze keukens, ovens en stoomovens, fornuizen, vaatwassers, koelkasten, dampkappen, enzovoort.

Als u kiest voor een keuken van B&S interieur design, dan kiest u voor uitstekende kwaliteit. U krijgt van ons maar liefst tien jaar garantie op uw keuken. De garantieperiode van de keukentoestellen is afhankelijk van de leveranciers. In de meeste gevallen geniet u een fabriekswaarborg van vijf jaar op de keukenapparaten.

Aan klanttevredenheid hechten wij veel belang. Ons professioneel team doet er alles aan om de keuken van uw dromen te verwezenlijken. Daar houdt het echter niet op. Service na verkoop vinden we minstens even belangrijk. Reparaties en andere interventies worden door ons onmiddellijk uitgevoerd, zo kunt u in geen tijd opnieuw gebruikmaken van alle keukentoestellen en genieten van uw prachtige keuken.

Keukens

bottom of page