top of page
SG1L2394.JPG

Na een stressvolle dag op het werk heeft u wellicht nood aan ontspanning. Om volledig tot rust te komen, kunt u zich terugtrekken in uw badkamer en een heerlijk warm bad of een verkwikkende douche nemen. Uw badkamer kunt u heel luxueus inrichten en op die manier uw eigen wellness center creëren. Zover hoeft u echter niet te gaan. Met kwalitatief sanitair en stijlvolle badkamermeubelen kunt u een prachtig resultaat verwezenlijken.

Bij B&S interieur design heeft u een ruime keuze aan sanitaire voorzieningen en badkamermeubels. In onze toonzaal kunt u het aanbod ligbaden, douches, toiletten, wastafels, spiegels, verlichting en badmeubels aanschouwen. Onze medewerkers staan u graag te woord en bieden een passend antwoord op al uw vragen aangaande de inrichting van uw badkamer.

Als u op zoek bent naar badkamermeubels dan vindt u in onze showroom beslist wat u zoekt. Naargelang uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen uit badkamermeubelen in MDF (al dan niet gelakt), melamine, fineer en massief hout, natuurlijk steeds op maat gemaakt. Aarzel niet om ons erover aan te spreken, wij helpen u graag.

Wenst u uw oude badkamer grondig te renoveren, maar deinst u terug voor eventuele bijkomende werkzaamheden? Laat u hierdoor niet ontmoedigen. B&S interieur design biedt uitkomst. Wij zijn namelijk uw partner voor zowel het meubelwerk en het sanitair, als voor kleine verbouwingswerken.

Hoogstaande kwaliteit en een perfecte afwerking zijn voor ons geen loze begrippen. Met 10 jaar garantie op uw badkamer willen wij u overtuigen van ons werk. Twijfel niet langer en breng een bezoek aan onze showroom.

Badkamers

bottom of page