top of page

B&S Interieur Design
Basic (of budgetvriendelijk) en Speciaal interieur design, dat is waar B&S interieur design voor staat.
 

Bij B&S interieur design zorgen we ervoor dat uw wensen op de eerste plaats komen en bieden we een assortiment aan hoogwaardige diensten en pakketten aan. Onze firma streeft altijd naar 100% klantentevredenheid. De productie en plaatsing van uw keuken, badkamer, maatwerk of zadelkamer gebeurt dan ook nauwgezet in eigen atelier en volgens een strikte planning.   

U kunt erop vertrouwen dat wij gemaakte afspraken correct naleven en u ook na oplevering steeds een uitstekende service aanbieden.


Naast particulieren mogen wij ook doe-het-zelvers tot ons cliënteel rekenen. Handige klussers kunnen hier namelijk terecht voor op maat gemaakte interieurelementen (al dan niet voorgemonteerd).

Wie zijn wij?

Het team dat bestaat uit gemotiveerde medewerkers staat in voor de vakkundige productie en installatie van uw interieur. Van eigen ontwerp, opmeting en uitwerking, tot productie en plaatsing, alles gebeurt in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij u steeds hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen bieden.

Meet The Team

bottom of page